Гілка Шевченківського роду (до 140-річчя від дня народження Фотія Степановича Красицького) - Нестерчук, Д.В. (Архіви України, 2014)
Публікація репрезентує особовий фонд художника, педагога Ф. С. Красицького, що зберігається в ЦДАМЛМ України. Висвітлено основні етапи життя і творчості митця та деякі невідомі факти біографії.