Підвищення еффективності системи контролю техніного стану авіаційної техніки - Овсянкін, А.М.; Вишневський, О.А. (Автоматическая сварка, 2004)
Розглянуто проблеми коригування системи контролю технічного стану авіаційної техніки при іі технічному обслуговуванні і ремонті на основі математичноі моделі залежностей появи дефектів від напрацювання.