Галузевому державному архіву СБ України – 20 років - Даневич, Л.Г. (Архіви України, 2014)
Подається стисла інформація про створення та доступ до документів Галузевого державного архіву Служби безпеки України, про його участь у державних та міжнародних наукових та науково-пошукових проектах.