Нове видання про німецьке населення Миколаївщини - Козирева, М.Е. (Архіви України, 2014)
Анотований реєстр справ “Немцы Николаевщины. 1918–1931 гг.” – спільний проект Державного архіву Миколаївської області та Геттінгенського дослідного центру, здійснений за сприяння Уповноваженого Федерального уряду Німеччини з питань культури та ЗМІ на підставі рішення Бундестагу ФРН.