Застосування акустичної інверсії сейсмічних даних в умовах карбонатних відкладів південної прибортової зони Дніпровсько-Донецької западини - Загороднюк, П.О.; Мерщій, В.В. (Геоінформатика, 2013)
Розглянуто можливості визначення властивостей карбонатних відкладів на основі акустичного імпедансу у цільових інтервалах геологічного розрізу Богатойської площі Дніпровсько-Донецької западини (Україна). Показано ефективність застосування акустичної інверсії для деталізації будови карбонатних відкладів нижнього візе.