Пам’яті Емлена Володимировича Соботовича (Геоінформатика, 2013)
10 березня 2013 р. обірвалося життя Емлена Володимировича Соботовича, академіка НАН України, видатного вченого, який зробив неоціненний внесок у розв'язання глобальних геохімічних, геологічних, космічних та екологічних проблем.