Петрофізичні параметри нетрадиційних порід-колекторів Південного нафтогазового регіону - Вижва, С.А.; Михайлов, В.А.; Онищук, Д.І.; Онищук, І.І. (Геоінформатика, 2013)
Розглянуто особливості методики та результати петрофізичних досліджень складнопобудованих колекторів. Показано зв’язок петрофізичних параметрів з ємнісними властивостями пісковиків, алевролітів і вапняків із перспективних на вуглеводні інтервалів свердловин Південного нафтогазового регіону. Побудовано кореляційні залежності петрофізичних параметрів від ємнісних властивостей досліджуваних порід.