Про нову форму запису розкладiв Майєра - Ребенко, О.Л.; Болух, В.А. (Доповіді НАН України, 2015)
Розглянуто нескiнченну систему точкових частинок у рамках класичної статистичної механiки. Побудовано новi розклади для термодинамiчних потенцiалiв статистичної механiки, якi дають можливiсть покращити радiус збiжностi розкладiв Майєра.