Журналу «Ядерна та радіаційна безпека» – 15 років - Носовський, А.В. (Ядерна та радіаційна безпека, 2013)
У березні 2013 р. виповнюється 15 років з моменту заснування щоквартального науково-технічного журналу «Ядерна та радіаційна безпека». Своїм народженням він зобов’язаний створенню в Україні органу державного регулювання ядерної безпеки та його організації науково-технічної підтримки — Державного науково-технічного центру з ядерної та радіаційної безпеки (ДНТЦ ЯРБ).