Основні тенденції інвестування в Україні та регіонах Українського Причорномор’я - Осипов, В.М.; Горячук, О.В. (Економічні інновації, 2015)
Здійснено аналіз основних тенденцій інвестицій в Україні та регіонах Українського Причорномор’я у 1991-2013 рр., в частині загальних обсягів інвестицій та за видам економічної діяльності, іноземних інвестицій та за джерелами фінансування, валового нагромадження, а також структурних змін інвестицій за видам економічної діяльності.