Глобалізаційні виклики та можливості для країн з перехідною економікою - Плющик, І.А.; Огородник, Р.П.; Дучинська, Н.І. (Економічні інновації, 2015)
Проведено дослідження впливу глобалізаційних процесів на розвиток країн, які розвиваються та з перехідною економікою. Визначені основні характеристики сучасних процесів інтернаціоналізації, їх вплив на національні економіки, можливості, які вони надають та рушійні сили.