Оцінка передумов та факторів виникнення асиметріі світових ринків транспортних послуг - Познанська, І.В. (Економічні інновації, 2015)
Стаття присвячена дослідженню причин виникнення асиметрії ринків транспортних послуг, вивченню світового досвіду вирішення проблем асиметрії та особливостей її прояву на національному просторі, містить оцінку особливостей асиметрії фрахтового ринку та регіональної асиметрії.