Інформаційне забезпечення реалізації адміністративних послуг в сфері природокористування - Попик, О.В. (Економічні інновації, 2015)
Стаття присвячена дослідженню інформаційної забезпеченості процесу надання адміністративних послуг. Визначені основні компоненти та складові інформаційного забезпечення, наведені найбільш уразливі та слабкі місця, що потребують додаткової уваги, з позицій загальної оптимізації процесу надання адміністративних послуг в сфері природокористування.