Валютно-финансовый механизм развития экономики Украины - Кухарская, Н.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Подано ретроспективу розвитку валютно-фінансового ринку за роки незалежності України. Виявлено чинники, що спровокували інфляцію в Україні в 2008 р., а також визначено заходи щодо її стримання. Запропоновано методи і механізми для стабілізації валютно-фінансової системи України в довгостроковій перспективі. Ключові слова: інфляція, стабілізація, економіка України, валютно-фінансова система. ----------