Вхождение в кризис – макроэкономический анализ - Липницкий, Д.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто проблеми зростання економіки України, що мало відновлювальний характер. Досліджено динаміку розвитку банківського сектору України та його диспропорції. Розкрито механізми, які посилюють вплив світової рецесії на економіку України. Підготовлено рекомендації щодо антикризової державної політики. Ключові слова: фінансова криза, спад виробництва, банкрутство, подвійний дефіцит. ----------