Статистична термодинаміка та фізична кінетика структурних змін (квази)бінарних твердих розчинів на основі щільних простих ґратниць (за даними про еволюцію картини розсіяння різного типу хвиль) - Татаренко, В.А.; Соболь, О.В.; Леонов, Д.С.; Куницький, Ю.А.; Бокоч, С.М. (Успехи физики металлов, 2011)
Стаття стосується огляду вивчення релаксації різних типів атомового порядку від нерівноважного до рівноважного стану і визначення мікроскопічних параметрів міґрації атомів, що характеризують цю релаксацію в твердих розчинах (на прикладі стопів ГЦК-Ni—Al та кристалічних сполук C32-(Ti,W)B₂).