Правові аспекти удосконалення відносин власності - Бородюк, В.М.; Фролова, Г.С. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто правові засади реформування відносин власності у постсоціалістичній економіці України, проаналізовано механізм регулювання приватизаційних правовідносин, встановлено проблеми правового механізму роздержавлення і приватизації державного і комунального майна та державного житлового фонду. Ключові слова: відносини власності, правовий механізм, державне та комунальне майно, трансформаційні процеси. ----------