Роль вугілля як головного енергоносія при забезпеченні економічної стабільності України - Середа, Л.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто роль вугілля у формуванні економічної стабільності. Визначено актуальність дослідження, обумовленого надзвичайно важливою роллю вугілля при забезпеченні економічної стабільності України. Ключові слова: економічна стабільність, вугільна галузь України, енергоносій. ----------