Механізми підвищення ефективності інвестиційного забезпечення легкої промисловості регіонів країни - Царенко, О.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Інвестиції виконують важливу роль у поліпшенні конкурентних позицій окремих підприємств, галузей, національної економіки в цілому. Останніми роками Україна переживає інвестиційну кризу, катастрофічне скорочення джерел фінансування капітальних вкладень та державних коштів підприємств. Розкрито причини інвестиційної кризи. Ключові слова: інвестиції, легка промисловість, фінансування, криза. ----------