Механізм стратегічного планування конкурентоспроможності промислового підприємства - Кучер, В.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто проблеми відродження національного виробництва. Показано, що воно неможливе без посилення обґрунтованого протекціонізму, спрямованого на забезпеченнадекватної конкуренції на українському ринку. Наведено механізм планування конкурентоспроможності підприємства легкої промисловості. Ключові слова: національне виробництво, український ринок, конкурентоспроможність. ----------