Формування і розвиток інноваційної інфраструктури України: окреслення проблем і шляхів їх подолання - Козоріз, М.А.; Жихор, О.Б. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Досліджено особливості розвитку інноваційної інфраструктури України. За допомогою застосування картографічного та інших методів виявлено: розбіжності між науковою та інноваційною діяльністю як системоутворюючими видами діяльності, що формують відповідні територіальні системи; розбіжності між границями інноваційних центрів і соціально-економічними районами. Ключові слова: інновація, інноваційна інфраструктура, інноваційна політика. ----------