Обґрунтування оцінки організаційно-технічного рівня виробництва методом енергетичних показників - Варава, Л.М.; Ртищев, С.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто і визначено основні передумови оцінки організаційно-технічного рівня виробництва методом енергетичних показників, визначено вплив виробничо-господарських факторів роботи гірничо-збагачувальних підприємств на організаційно-технічний рівень виробництва. Ключові слова: енергетичні показники, гірничо-збагачувальні підприємства, виробництво. ----------