Сейсмотомография мантии под Восточно-Европейской платформой: мантийные скоростные границы - Цветкова, Т.А.; Бугаенко, И.В. (Геофизический журнал, 2012)
Розглянуто мантійні швидкісні межі Східноєвропейської платформи. Для верхньої мантії та її перехідної зони наведено динаміку поширення мантійних швидкісних меж з глибиною. Виділено мантійну перехідну зону платформи та відповідні їй високошвидкісні похилі шари.