Сучасні передумови створення системи взаємодії науки, освіти і промислового комплексу - Підоричева, І.Ю. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Виділено основні обмеження, перешкоди, що стоять на шляху створення дієвої системи інтеграції науки, освіти і промислового виробництва. Запропоновано перетворити наявні передумови в чинники розвитку і технологічної модернізації економіки. Ключові слова: наука, освіта, промисловий комплекс, інтеграція. ----------