Управління кількісно-якісними параметрами кінцевого споживання в контексті стратегії сталого розвитку «Україна – 2020» - Фомішина, В.М. (Економічні інновації, 2015)
Визначено місце і роль кінцевого споживання в системі факторів сталого розвитку економічних систем. Розроблено основні напрями управління споживанням для досягнення цілей функціонування економіки України - забезпечення добробуту населення і впровадження європейських стандартів життя.