Адміністрування сфери природокористування: проблеми та шляхи їх вирішення - Хумарова, Н.І. (Економічні інновації, 2015)
Проаналізовано виконання основних завдань Концепції адміністративної реформи в Україні щодо формування центрів надання адміністративних послуг та функціонування дозвільних центрів в сфері природокористування. Визначено основні проблеми в їх роботі, сформульовано принципи удосконалення адміністрування в процесах використання природних ресурсів та визначено шляхи покращення роботи центрів.