Особливості формування регіональної інноваційної системи та регіональної інноваційної інфраструктури з урахуванням специфіки процесу комерціалізації інноваційного продукту регіону - Яковенко, Д.В. (Економічні інновації, 2015)
Розглянуто питання уточнення понять регіональної інноваційної системи та інноваційної інфраструктури, а також їх основних складових елементів, враховуючи деякі особливості процесів комерціалізації інноваційного продукту на рівні регіону.