Державно-приватне партнерство як інструмент раціоналізації рекреаційного землекористування одеської міської агломерації - Булишева, Д.В. (Економічні інновації, 2015)
На основі аналізу якісного та кількісного стану територій розглянуто організаційно-економічні аспекти необхідності впровадження інструменту державно-приватного партнерства у сфері рекреаційного землекористування, шляхи його реалізації.