Стратегії формування та реалізації туристичного потенціалу поліфункціональних територій - Вартанян, Г.В. (Економічні інновації, 2015)
В статті розглядаються підходи до розробки стратегій формування та реалізації туристичного потенціалу полі функціональних територій з урахуванням національних і регіональних стратегій, також досліджується необхідність проведення оцінки ефективності використання туристичного потенціалу полі функціональних територій.