Теоретико-методологічний аналіз трансакційних витрат та їх регулювання в підприємницькій діяльності операторів телекомунікацій - Волчков, О.Є.; Коваль, В.В.; Лисюк, В.М. (Економічні інновації, 2015)
У статті розглядаються й аналізуються особливості регулювання трансакційних витрат в умовах розвитку організаційно-господарських форм підприємницької діяльності операторів телекомунікацій та виявлення адміністративних і законодавчих бар'єрів у процесі надання телекомунікаційних послуг. Проведено оцінку трансакційних витрат операторів телекомунікацій з обґрунтуванням ролі трансакцій як інституціонального індикатора розвитку підприємницької діяльності.