Поздравляем юбиляров (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2006)
28 вересня 2006 р. виповнилось 70 років старшому науковому співробітнику Інституту електрозварювання ім. Є.О. Патона НАН України, заступнику завідуючого відділом, заступнику директора Центра сертифікації при Українському товаристві неруйнівного контролю, члену Правління Українського товариства неруйнівного контролю і технічної діагностики, кандидату технічних наук Миколі Григоровичу Білому.