Нові тенденції в управлінні потенціалом підприємств на підставі реінжинірингу бізнес-процесів та аутсорсингу - Попова, А.Ю.; Дукова, А.Г. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто нові тенденції в управлінні потенціалом підприємств на підставі реінжинірингу бізнес-процесів, аутсорсингу та аутстафінгу. Проведено теоретичні узагальнення, висвітлено основні принципи, напрями діяльності та наведено практичний інструментарій з метою підвищення потенціалу вітчизняних підприємств. Ключові слова: управління, підприємство, реінжиніринг бізнес-процесов, інструментарій. -----