Энергосбережение как экономический ресурс - Иванова, В.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Обґрунтовано необхідність вживання на промислових підприємствах заходів щодо енергозбереження. Розкрито суть поняття «енергозбереження», принципи енергозбереження. Охарактеризовано заходи, що забезпечують ефективне енергозбереження і раціональне використання паливно-енергетичних ресурсів. Ключові слова: енергозбереження, паливно-енергетичні ресурси, енергія, енергоспоживання. ------