Еколого-економічні засади розвитку гірських територій регіону в умовах транскордонного співробітництва - Мікловда, В.П.; Лизанець, О.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто еколого-економічні засади розвитку гірських територій регіону та проаналізовано вплив катастрофічних паводків на навколишнє середовище прикордонних територій сусідніх країн – засновників Карпатського єврорегіону. Ключові слова: повені, навколишнє середовище, гірські території, розвиток. ----------