Рецензія на підручник Г.Т. Продайводи, О.А. Трипільського, С.С. Чулкова "Сейсморозвідка" - Стародуб, Ю.П. (Геофизический журнал, 2013)
Продайвода Г. Т. , Трипільський О. А., Чулков С. С. «Сейсморозвідка». — Київ: ВПЦ «Київський університет, 2008. — 351 с.