Особенности потенциальной сейсмогенной зоны Ингульского и Среднеприднепровского мегаблоков Украинского щита - Трипольский, А.А.; Мычак, С.В.; Фарфуляк, Л.В.; Калюжная, Л.Т. (Геофизический журнал, 2013)
Проаналізовано особливості сейсмогенних зон Інгульського і Середньопридніпровського мегаблоків Українського щита. Виділено декілька невеликих за розмірами сейсмогенних зон, що розрізняються мірою контрастності геолого-геофізичних характеристик земної кори (швидкості поширення сейсмічних хвиль, особливості залягання поверхні поділу М, тепловий потік, аномалії електропровідності).