Підручник «Фізіологія рослин» - Мусієнко, М.М.; Паршикова, Т.В.; Бацманова, Л.М. (Інститут ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України, 2008)
Рецензія на підручник: Макрушин М.М., Макрушина Є.М., Петерсон Н.В., Мельников М.М. Фізіологія рослин. /За редакцією професора М.М.Макрушина. Підручник.- Вінниця: Нова Книга, 2006.- 416 с.