Поняття фінансового стану підприємства: деякі аспекти його визначення - Приходько, Н.І. (Физическая инженерия поверхности, 2010)
Автором проаналізовано різні точки зору поняття “фінансовий стан підприємства”, зроблено його етимологічне дослідження та запропонована власна точка зору відносно цього поняття.