Социология модерна и постмодерна в динамически меняющемся мире - Кравченко, С.А. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2007)
Анотація на монографію: Кравченко С.А. Социология модерна и постмодерна в динамически меняющемся мире. – М.: МГИМО-Университет, 2007. – 264 с.