Низькорозмірні структури на поверхні фосфіду індію - Сичікова, Я.О. (Физическая инженерия поверхности, 2012)
В даній роботі продемонстровано можливість отримання надграток фосфіду індію, оксидних кристалітів на поверхні монокристалічного фосфіду індію, нанорозмірних структур In/InP по типу квантових точок. Дослідженняморфології даних структур дозволило зробити якісний аналіз процесу утворення нанорозмірних структур.