Прогноз демографічного розвитку України на період до 2050 року - Лібанова, Е.М. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2007)
Доповідь на спільному засіданні Президії Академії наук України та Колегії Державного комітету статистики України 21 листопада 2007 року