Міжнародна науково-практична конференція "Парадигма соціальної політики України на зламі тисячоліть" - Черніченко, В.В. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2007)
30 жовтня 2007 року в Києві відбулася Міжнародна науково-практична конференція "Парадигма соціальної політики України на зламі тисячоліть", організована Інститутом демографії та соціальних досліджень НАН України, Київським національним економічним університетом імені Вадима Гетьмана МОН України та Державним комітетом статистики України.