Усовершенствование преобразователя аналог-код - Михайлик, И.Ю.; Петренко, К.В. (Геофизический журнал, 2013)
Розглянуто питання про використання мікросхеми одноканального програмованого цифрового фільтра QF1D512 компанії Quickfilter Technologies для обробки цифрового потоку даних аналого-цифрового перетворювача під час реєстрації сейсмічного сигналу.