Физическое моделирование георадиолокационного поля в прямой и обратной задачах электродинамики - Одилавадзе, Д.Т.; Челидзе, Т.Л. (Геофизический журнал, 2013)
Метод фізичного моделювання, який застосовують для розв’язання задач електродинаміки, з успіхом можна використовувати під час розв’язання задач георадіолокації з метою моделювання надвисокими частотами електромагнітних полів високочастотного діапазону. Визначено коефіцієнти подібності частот і геометричних довжин для фізичного моделювання в лабораторних умовах стосовно польових умов дослідження георадіолокації з штатними антенами георадара «Зонд-12е».