Знаходження максимуму добутку внутрiшнiх радiусiв взаємно неперетинних областей - Заболотний, Я.В. (Доповіді НАН України, 2016)
Розглянуто вiдому проблему В. М. Дубинiна про неперетиннi областi на комплекснiй площинi i знайдено її розв’язок для γ ≤ √n.