Про деякi зв’язки мiж факторами канонiчних центральних рядiв в алгебрах Лейбнiца - Курдаченко, Л.А.; Отал, Х.; Пипка, О.О. (Доповіді НАН України, 2016)
Доведено, що зi скiнченностi ковимiрностi деякого члена ζk(L) верхнього центрального ряду алгебри Лейбнiца L випливає скiнченнiсть вимiрностi γk+1(L), та отримано границю для цiєї вимiрностi.