Кулонiвська плоcка перiодична динамiка однакових зарядiв у полi притягальних центрiв та постiйному магнiтному полi - Скрипник, В.I. (Доповіді НАН України, 2016)
Розглядається кулонiвська нейтральна плоска система n негативних зарядiв у постiйному магнiтному полi та полi n однакових фiксованих позитивних зарядiв i будується перiодичний розв’язок рiвняння руху такий, що кожен негативний заряд є близьким до свого позитивного фiксованого заряду.