Вступ - Лібанова, Е.М. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2009)
Представлені у цьому номері журналу статті підготовлені за матеріалами доповідей Міжнародної науково-практичної конференції „Міграція населення в контексті соціально-економічного розвитку”, яка відбулася 13 листопада 2008.