Проблеми капіталізації металургійних підприємств у сучасних умовах - Булєєв, І.П.; Солод, М.А. (Економіка промисловості, 2016)
Стаття присвячена проблемам капіталізації металургійного виробництва в умовах ускладнення ситуації на ринках металургійної продукції. На основі дослідження характерник провідних світових металургійних компаній, а також особливостей їх розвитку і стратегій визначено, що важливе місце серед стратегічних пріоритетів підприємств - світових лідерів посідають питання підвищення капіталізації, що має також стати одним з основних елементів планів модернізації вітчизняних підприємств металургійної галузі.