Оцінка ефективності інвестиційних проектів з ліквідації вугледобувних підприємств, реалізованих на основі державно-приватного консорціуму - Сердюк, О.С. (Економіка промисловості, 2016)
Досліджено показники ефективності інвестиційних проектів, доведено доцільність використання показника чистої приведеної вартості (NPV) в умовах оцінки ефективності проектів ліквідації вугледобувних підприємств, виявлено особливості руху грошових потоків при реалізації проектів з демонтажу устаткування та ліквідації гірничих виробок, відповідно до виявлених властивостей удосконалено формулу розрахунку NPV.